Velkommen

3D-Bearbejdning med Laser og CNC-fræser

Hos Schwartz tilbyder vi 3D-bearbejdning i alle typer af metaller.

Vi kan hjælpe dig med professionel 3D-bearbejdning både med laser samt CNC-fræser.

Almindelig 3D-fræsning anvendes typisk i forbindelse med fremstilling af stålstempler, mønter eller medaljer.

Herudover anvendes laserbearbejdning ofte til små eller meget komplekse overflader – typisk formmærkning samt formtekst.


Professionel 3D-Scanning

Udover Schwartz kan hjælpe dig med at lave 3D-bearbejdning, kan vi herudover også tilbyde 3D-scanning til ethvert behov. I forbindelse med vores arbejde benytter vi ofte selv 3D-scanning med henblik på at opnå en højere detaljeringsgrad. 

En typisk opgave indenfor 3D-scanning kunne eksempelvis være modellering fra en kunstner, som efterfølgende skulle bruges til fremstilling af smykker, medaljer eller andet.


Godt håndværk af høj kvalitet

Schwartz er et gravørfirma, som sætter en stor ære i at kunne lave et godt og solidt håndværk – hver gang. Med mange års erfaring i faget samt moderne og effektivt udstyr er vi i stand til at sikre dig de bedste resultater både ved store såvel som små opgaver indenfor 3D-bearbejdning og 3D-scanning.


Konkurrencedygtige priser

Når du sætter Gravørfirmaet Schwartz til at give dig en hjælpende hånd med din opgave, kan du forvente at få lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet til en særdeles fordelagtig pris.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser både på store såvel som små opgaver. 

Såfremt du har et ønske om at høre mere om muligheden for at få en hjælpende hånd til 3D-bearbejdning eller 3D-scanning, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at få mere at vide.

Ring i dag på tlf. 33 31 02 20 og hør nærmere.
 
 
 
Gravør Schwartz    Vodroffsvej 28    1900  Frederiksberg C    Tlf: 33310220    schwartz@schwartz.dk