Gravør Schwartz - Brændestempler & præge stempler til alle formål

Brænde-, Præge- og Gummistempler

Hos Gravørfirmaet Schwartz har vi stor erfaring indenfor stempler og arbejder med flere forskellige typer af stempler.

Helt overordnet set kan man inddele stempler i 3 forskellige kategorier:


Gummistempler

Schwartz har stor erfaring i at levere almindelige og klassiske gummistempler, som man blandt andet kender dem fra kuverter, regninger samt andet papir, hvorpå virksomheders stempler kan være påtrykt.

Schwartz kan leverer gode kvalitetsstempler i mange forskellige størrelser og til alle behov.  Med spatiering af tekst samt professionel opsætning kan du som kunde hos os være sikker på et få et godt stempel af høj kvalitet, hvor farven ikke løber sammen.


Brændestempler

Brændestempler er den type af stempler, der blandt andet bliver anvendt på mange vinkasser samt til mærkning af alt lige fra EDB til værktøj samt andre ting, man ikke ønsker skal blive stjået.


Stålstempler/Prægestempler

Typisk anvendes stålstempler på forskellige typer af metalemner. Stålstempler har vi tidens løb lavet på alt lige fra medaljer til maskindele og smykker.

Uanset om du ønsker hjælp til at få lavet gummistempler, brændestempler eller stålstempler, kan Gravørfirmaet Schwartz levere den helt rigtige løsning til netop dig.


Stor erfaring indenfor levering af stempler

Gravørfirmaet Schwartz har stor erfaring indenfor stempler og er i stand til at strikke en unik løsning sammen specifikt til netop dine ønsker og behov. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for levering af stål-, gummi-, eller brændestempler fra Gravørfirmaet Schwartz, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Ring i dag på tlf. 33 31 02 20 og lad os sammen få en dialog mulighederne for at vi leverer stempler til netop dit behov.

 
 
 

 

 

Gravør Schwartz    Vodroffsvej 28    1900  Frederiksberg C    Tlf: 33310220    schwartz@schwartz.dk