Velkommen

Glasgravering

Gravering på glas er populært i mange sammenhænge og kan være nyttigt ved mange forskellige lejligheder.

Glasgravering kan laves på to forskellige måder – enten ved brug af laser- eller glasblæsning:


Laserblæsning

Laserblæsning er en meget alsidig og meget udbredt metode til glasgravering, da man ved brug af denne metode har mulighed for at lave glasgravering med en stor detaljeringsgrad. Denne graveringsteknik egner sig både på flade såvel som buede former.


Glasblæsning

Gravering med brug af glasblæsning gør, at man kan opnå en meget dyb og særdeles eksklusiv gravering. Derfor er teknikken i særlig grad velegnet at benytte til små serier.


Fokus på kvalitet og godt håndværk

I forbindelse med glasgravering er præcision samt høj detaljeringsgrad helt essentielt for at give dig som kunde det ønskede resultat.

Schwartz er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sætter en stor ære i at lave et godt og solidt håndværk, hvor du, som kunde, er sikret det bedste resultat. Til enhver opgave, stor såvel som lille, anvender vi derfor udelukkende moderne kvalitetsudstyr, som er med til at sikre dig den højest mulige præcision – og dermed også det bedste resultat.


Få et uforpligtende tilbud på glasgravering

Uanset om du ønsker hjælp til gravering på et større eller mindre antal enheder, står Schwartz altid klar til at løse opgaven for dig – og til en særdeles fordelagtig pris. 

Vi har mange års erfaring i faget og er dermed i stand til at tilbyde glasgravering med en høj detaljeringsgrad til en favorabel pris.


Kontakt os i dag på tlf. 33 31 02 20 og få en uforpligtende snak om mulighederne.
 
Gravør Schwartz    Vodroffsvej 28    1900  Frederiksberg C    Tlf: 33310220    schwartz@schwartz.dk