Velkommen

Pokalgravering

Gravørfirmaet Schwartz besidder stor erfaring indenfor pokalgravering og har i tidens løb arbejdet professionelt med gravering på mange forskellige typer af pokaler.


Mange års erfaring og fokus på omhyggelighed

Schwartz er en virksomhed, som i løbet af de sidste mange år har arbejdet professionelt med gravering for en lang række danske privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner. Vi er en virksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet og omhyggelighed, hvorfor du altid kan forvente et fremragende resultat, når du sætter os til at give dig en hjælpende hånd med graveringen.

Til pokalgravering anvender vi moderne udstyr af høj kvalitet, hvilket er med til at sikre dig det absolut bedste resultat – hver gang.

Du har hos os mulighed for at få lavet gravering på:

·      Vandrepokaler

·      Krus

·      Fade

·      Klokker 

Igennem tiden har vi udført gravering  på pokaler, krus, fade, klokker m.m. for en lang række personer og har altid lagt meget stor vægt på at lave et godt og solidt stykke arbejde af absolut højeste kvalitet. 

Ønsker du at få hjælp til gravering på pokaler, fade, krus eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 33 31 02 20.

Gravør Schwartz    Vodroffsvej 28    1900  Frederiksberg C    Tlf: 33310220    schwartz@schwartz.dk