Velkommen

CNC-fræsning

I gamle dage sad gravøren med stikker – og senere hen med en pantograph. Disse tider er dog endegyldigt forbi. I dag anvender vi CNC-fræsere, som gør det muligt at opnå en markant bedre præcision både ved gravering og fræsning.

 

Gravørfirmaet Schwartz har udført CNC-fræsning for et væld af kunder. Både privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger overalt i hele landet har fået udført professionel CNC-fræsning gennem os i løbet af de sidste mange år, hvor vi har arbejdet i faget.

 

Vi benytter CNC-fræsning ved en lang forskellige typer af arbejdsopgaver – blandt andet i forbindelse med:

 

·      Skilte

·      Gnist-elektroder

·      Stålstempler

·      Udfræsning af forskellige faconer

 

Vi kan desuden også hjælpe til med CNC-fræsning ved øvrige specialopgaver. Igennem tiden har vi blandt andet lavet prototyper til en række forskellige brancher – herunder designbranchen samt medicinalbranchen, bilbranchen og designbranchen.

 

Med andre ord er vi de helt rigtige til at varetage alle typer af opgaver indenfor CNC-fræsning – både store såvel som små.


Omhyggelig CNC-fræsning af erfarne fagfolk

Når du får professionel hjælp til CNC-fræsning fra Schwartz Gravørfirma, kan du altid forvente at få lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet fra dygtige og erfarne fagfolk. Schwartz har mange års erfaring og benytter desuden avancerede maskiner, som gør det muligt at fræse med høj præcision.

 

Som kunde hos Schwartz vil du med andre ord altid være sikret et gedigent og veludført stykke arbejde af høj kvalitet – og til en konkurrencedygtig pris.


Kontakt os i dag og hør mere

Hos Schwartz står vi naturligvis altid klar til at udarbejde dig et gratis og helt uforpligtende tilbud på hjælp til din opgave.

 

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 33 31 02 20 eller sende os en mail på schwartz@schwartz.dk.

Gravør Schwartz    Vodroffsvej 28    1900  Frederiksberg C    Tlf: 33310220    schwartz@schwartz.dk